Taalreis Barcelona

Barcelona, de stad met een rijke cultuur, kleine straatjes om aan de drukte te ontsnappen en de grote bezienswaardigheden als de Ramblas en de boulevard richting haven en Barceloneta.
Met taalschool Camino Barcelona in het centrum beleef je de stad op haar best. Het schoolgebouw heeft grote, schaduwrijke dakterrassen, die tijdens de pauzes en na de les erg populair zijn onder studenten. Alle docenten zijn Spaanstalig, hebben een universitaire graad en hebben een speciale opleiding gevolgd om Spaans als vreemde taal te doceren. Ze weten erg goed hoe ze het leren van een taal interessant en leuk maken.
Voor overnachting kun je kiezen tussen de gloednieuwe Camino Campus of overnachting in een gastgezin om het Spaanse leven en de taal optimaal mee te krijgen. Zie jij jezelf al rondlopen in Barcelona ?

Cursusmogelijkheden

Kijk hieronder welke cursus het beste bij jou of jouw groep past !
Vraag Bloomtravel ook gerust om advies en meer mogelijkheden.

INDIVIDUEEL

– Intensieve cursus plus spreekvaardigheid / privé lessen
Met behulp van conversatielessen kunnen je spreekvaardigheden in de spaanse taal enorm worden verbeterd. Bij Privélessen krijg je de kans om een aantal onderwerpen nog eens extra te behandelen. Deze cursus van 20 uur groepslessen en 5 uur conversatie- of privélessen per week is ideaal als je graag snelle vooruitgang wilt boeken, met name in het spreken van de Spaanse taal.

– Duik de cultuur in
Naast de taallessen behandel en ontdek je een specifiek gedeelte van de Spaanse cultuur. Kies bijvoorbeeld voor Spaans plus Flamenco lessen of Spaans plus Salsa lessen.
Je verblijft in een gastgezin en krijgt 20 taallessen en 5 danslessen per week.

– Éen op éen lessen
Ga je voor optimaal en snel resultaat ? Kies dan voor 10, 15 of 20 uur privé les per week om specifieke onderwerpen te behandelen of alle aandacht voor jezelf te hebben. Ga je Spaans leren voor jouw studie, werk of omdat je Spaanse familie of vrienden hebt ? Geef aan wat je wil en de docent helpt je verder.

– DELE Examencursus
Wil jij een diploma in de Spaanse taal ? De meest prestigieuze en internationaal algemeen erkende examens Spaans als Vreemde Taal zijn de DELE-examens – ‘Diploma de Español como Lengua Extranjera’. Deze lopen van A1 tot en met C2. In vier weken wordt je voorbereidt op het examen voor één niveau. Vervolgens doe je examen.


GROEPEN

De bovenstaande cursussen kunnen ook uitgevoerd worden voor groepen.
Maar cursussen op maat zijn ook mogelijk bij groepen vanaf 10 personen. Dit kunnen volwassen groepen zijn, schoolgroepen, verenigingen en studiegenootschappen.

ACTIVITEITEN

Camino Barcelona steekt veel energie in de activiteiten. Er staat elke dag iets op de planning.
In ieder geval wordt je welkom geheten met een drankje in een bar vlakbij de school. Van Cola tot Sangria, de keuze is aan jou.
Maar je kunt bijvoorbeeld ook pad met de docenten. Overdag de stad in en de markten langs. En s’avonds lekker tapas eten of een dansje wagen. In het weekend worden er ook uitstapjes buiten de stad georganiseerd, voor wie meer wil zien dan Barcelona.
En ook erg populair is de Paella avond op het dakterras van de school. Een mega pan Paella en genoeg mensen om je heen om Spaans mee te spreken.


INBEGREPEN
Vluchten of busvervoer van Nederland naar Barcelona en v.v.
Overnachtingen in gastgezin of appartement
Taallessen
Niveau toets, lesmateriaal, certificaat
Excursies
BTW EU regeling
Garantieregeling

Neem contact op met Bloomtravel voor meer informatie en om te boeken.

Mening van een reiziger, Sophie 24

This school is really well organized, very nice and comfortable. The staff is very caring, the teachers really love their job, that’s why every class is so enjoyable! So, I would suggest everybody this school and I would get back. Actually, I am going back the 6th of November. Bye and thanks.