Taalreis China

Beijing, de hoofdstad van China, is een dynamische stad met vele gezichten; traditioneel, klassiek en hypermodern.

China Inside is onze lokale vertegenwoordiger in Beijing. Hier kun je Chinese taalles volgen. Een taal leren is dé manier om een land en een cultuur echt te leren kennen. Zeker wanneer je in de toekomst in China zou willen werken of met Chinese mensen waar ook ter wereld in aanraking komt.

En je leert een taal het beste wanneer je in het land zelf bent. Dat is de formule van Bloomtravel.

De docenten van China Inside zijn native speakers en zijn ook nauw betrokken bij de culturele programma’s. Zij kunnen je van alles vertellen over de Chinese cultuur en het dagelijks leven in Beijing en China.

Kies hier de cursus die bij jou past

Kijk hieronder welke cursus het beste bij jou of jouw groep past !

Vraag Bloomtravel ook gerust om advies en meer mogelijkheden.

Cursussen

INDIVIDUELE CURSUS

De individuele cursus vindt plaats van maandag tot en met vrijdag en het aantal lesuren is flexibel, maar om een goed resultaat te krijgen neem je minimaal twee aaneengesloten lesuren per dag. Wil je in de weekenden of ’s avonds les, neem dan even contact met ons op.

Bij de individuele cursus krijg je een-op-een les van een van onze docenten. Voor aanvang van de cursus doe je een test om je niveau te bepalen en bespreken we je verwachtingen en doelstellingen. Op deze manier kunnen de lessen zo effectief mogelijk ingericht worden.

Ook de individuele cursus is inclusief het culturele programma, en natuurlijk is het mogelijk je in te schrijven voor de extra workshops en excursies.


GROEPSCURSUS

De groepslessen Chinees zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag en vinden meestal plaats in de ochtend. Onze groepen zijn klein, met maximaal 8 – 10 cursisten. We bieden groepslessen aan op vier nivo’s starters, beginners, intermediate en gevorderd. Heb je nog nooit Chinees geleerd dan ben je van harte welkom. Maar ook voor iedereen die al kennis heeft van de Chinese taal hebben wij passende lessen. Op de eerste lesdag doen we een test op je nivo te bepalen en in overleg met jou en de docent bekijken we dan op welk nivo je het beste kan instromen.

Het standaard programma bestaat uit 4 lesuren per dag (20 lesuren per week). Zo heb je veel gelegenheid om in de week en in het weekend om workshops te volgen, deel te nemen aan ons cultureel programma of zelf de stad te gaan ontdekken.

Het intensieve programma is een uitbreiding op het standaard programma: je kan kiezen voor 25 of 30 lesuren per week. Deze uitbreiding biedt de mogelijkheid tot extra verdieping van wat je in het standaard programma leert.


ZOMERPROGRAMMA

Elke zomer organiseren we een uitgebreid zomerprogramma.

Van maandag tot en met vrijdag heb je 4 lesuren Chinese taalles per dag, daarnaast zijn er bijna dagelijks culturele activiteiten. Onderdeel van het programma zijn oa bezoeken aan de Verboden Stad, Peking Opera en natuurlijk de Chinese Muur. Verder kun je mee doen aan diverse workshops, zoals taichi, kalligrafie en een kookworkshop.

Het programma is inclusief:

– 10 dagen Chinese taalles (totaal 40 lesuren) & lesmateriaal

– transfer van het vliegveld naar de accommodatie bij aankomst

– gebruik van fiets, metro- en telefoonkaart

– accommodatie (2 of 3 sterren)

– certificaat


Beste reisperiodes China : Maart t/m Juni – Half augustus tot November


Neem contact op met Bloomtravel voor meer informatie en om te boeken.

Mening van een deelnemer (Sara, 23)

I really enjoyed my trip here in Beijing. I appreciated the creation of small classes, in this way I learned a lot of new words, grammar and most important I could improve my listening and speaking. The manager and teacher of China Inside Beijing are really friendly and helpful. They create a relaxed atmosphere during the lesson or during the excursions. They are also available to help students in any situation they have to face. I think the strongest point of this school, are the people working inside. Definetly would like to come back soon!