Taalreis Dublin

De natuur van Ierland is natuurlijk prachtig om te bewonderen maar de steden van Ierland zijn ook zeker het bezoeken waard. Dompel je onder in het leven van de meer dan duizend jaar oude stad Dublin en leer hier de Engelse taal.

Lokale partner Atlas Language school heeft alles wat je nodig hebt. Moderne faciliteiten, hoog opgeleide docenten en een uitgebreid informatiepakket. De lessen worden interactief ingevuld, dat wil zeggen dat je niet alleen maa in de klas zit en uit de boeken leert.
In de ochtend krijg je grammatica les, daarna ga je aan de slag met de Ierse cultuur en na de lunch is er tijd voor een sociale activiteit. Dit kan zowel binnen het schoolgebouw zijn, als daarbuiten.

Cursusmogelijkheden

Kijk hieronder welke cursus het beste bij jou of jouw groep past !
Vraag Bloomtravel ook gerust om advies en meer mogelijkheden.

INDIVIDUEEL

HIGHSCHOOL
Kies uit een van tien high school in Dublin en volg de lessen op een mddelbare school als een echte Ierse scholier. Met uitgebreide en toegewijde begeleiding vanuit Atlas Language school zal dit een ervaring zijn om nooit te vergeten. En een goede voorbereiding op een (internationale) carriere.

STANDAARD OF INTENSIEF
Volg groepslessen op jouw niveau (van A1 t/m C2) met een maximum van 10 leerlingen per groep. Kies voor de standaard taalreis van 20 uur per week. Of kies voor een intensief programma met 25 uur les per week. Na de lessen ga je met medecursisten op pad in Dublin.
Het Trinity College, een goede Ierse universiteit ligt op loopafstand van de taalschool. Maak snel vrienden en beleef met hen het echte Ierse studentenleven.

EEN OP EEN LESSEN
Ga je voor optimaal en snel resultaat ? Kies dan voor 10, 15 of 20 uur privé les per week om specifieke onderwerpen te behandelen of alle aandacht voor jezelf te hebben. Ga je Engels leren voor jouw studie, werk of omdat je Engelse familie of vrienden hebt ? Geef aan wat je wil en de docent helpt je verder.


GROEPEN

TWEETALIG ONDERWIJS
Voor scholen die hun leerlingen tweetalig onderwijs bieden zijn er speciale programma’s beschikbaar.
Op basis van het CLIL programma wordt er een programma samengesteld wat aansluit op de lopende lessen van de leerlingen. Hierbij staat het verbeteren van Engels spreken, luisteren, schrijven en lezen centraal. Met de jarenlange ervaring van ATLAS language school is het samenstellen van het programma een soepel proces.

GROEPEN OP MAAT
Overnachting in gastgezinnen, taallessen en een interactief excursieprogramma vormen de basis. Afhankelijk van de reisduur, leeftijd van de leerlingen en het budget stellen we graag een mooie culturele groepsreis samen voor middelbare scholen, MBO of HBO.


ZOMERKAMP
Elke jaar organiseert Swan English school een internationaal zomerkamp. Per week zijn er programma’s beschikbaar waarbij je de Engelse taal leert, teambuilding activiteiten doet en avonturen en in rond de stad beleeft met internationale leeftijdsgenoten.


INBEGREPEN
Vluchten van Nederland naar Dublin en v.v.
Overnachtingen in gastgezin of appartement
Taallessen
Niveau toets, lesmateriaal, certificaat
Excursies
BTW EU regeling
Garantieregeling

Neem contact op met Bloomtravel voor meer informatie en om te boeken.

Mening van een reiziger – Julia, 20

I’m really happy to have found Atlas, and the first thing that I have noticed was the friendly atmosphere and the way that the staff members are always willing to help you.