Vraag hier uw offerte aan
Schoolreizen op maat
Bloomtravel organiseert school-en studiereizen op maat, met een nadruk op taal en cultuur. We hebben veel kennis en ervaring met groepsreizen naar Berlijn, Londen, Madrid, Barcelona, Parijs, Rome, Florence, Praag en Krakau. Alle reizen worden op maat gemaakt, dus vraag ook naar andere bestemmingen binnen en buiten Europa.

Goede voorbereiding

Tijdens een schoolreis willen docenten de leerlingen kennis en ervaring meegeven. Maar hoe bereik je dat? Bloomtravel gelooft dat voorbereiding hierin een grote sleutel is. Samen met de scholen maken we een programma wat aansluit op de lessen op school en we geven vooraf informatie over wat hen op de bestemming te wachten staat. Je zult zien dat ze veel herkennen en dus hun aandacht erbij houden.

Bloomtravel helpt hier graag bij door middel van een voorbereidingsavond. Hierin vertel ik vast over de bestemming en wat hen daar te wachten staat. Ook is het mogelijk om in samenwerking met docenten opdrachten te maken die de leerlingen voor vertrek of tijdens de reis uit kunnen voeren.

Studiereizen voor persoonlijke ontwikkeling

Bloomtravel organiseert ook studiereizen voor middelbare scholen, MBO en HBO onderwijs met behulp van professionals in Pedagogie. Zinvolle studiereizen die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van (aankomende) studenten met een mini-onderzoek of workshops en veel contact met lokale inwoners. Dit doet Bloomtravel in samenwerking met Schoolclash in Berlijn, Xplore activity learning camps in Engeland en Valeri Berns van http://welke-studie-past-bij-mij.nl/ Wij gaan graag het gesprek aan om een educatief en uitdagend doel aan de studiereis te koppelen, zodat de deelnemers gemotiveerd op reis gaan en vol ervaringen terugkomen. Reizen kunnen binnen of buiten Europa plaatsvinden.