Bloomtravel
Reizen met Bloomtravel betekent reizen zoals jij dat wil. We garanderen flexibiliteit, persoonlijke aandacht en wereldwijde kennis. Reis mee, ontdek nieuwe culturen en kom in contact met de locals. Met Bloomtravel reis je verder!

Eigenaresse Eliza Blommestijn richtte Bloomtravel in 2010 op, na haar studie HBO Toerisme. In de beginjaren lag de focus op culturele (taal)reizen voor middelbare scholen. Inmiddels runt Eliza een all-round organisatie waar naast schoolgroepen ook individuele reizigers terecht kunnen voor een stedentrip of rondreis op maat. De reisroutes van Bloomtravel staan garant voor ontmoetingen met de lokale bevolking, off the beaten track, met vrijheid voor persoonlijke wensen. Naast reizen organiseren en zelf reizen, begeleidt eigenaresse Eliza ook regelmatig reizen met groepen. Dat doet ze met veel liefde en plezier.
“Ik ben regelmatig op reis, mijn reisvoorstellen bestaan dan ook veelal uit adressen die ik zelf heb bezocht en uit verrassende tips en adressen”

Eigenaresse Eliza Blommestijn : “Uit eigen ervaring weet ik dat een periode in het buitenland waarin je echt opgaat in het dagelijks leven van grote waarde kan zijn. Je komt wereld bewust, zelfbewust en zelfstandiger terug. Op mijn middelbare school werd er veel aandacht besteed aan schoolreizen en uitwisselingen. Daar ontstond mijn idee voor Bloomtravel”

Samenwerkingen

Bloomtravel werkt nauw samen met Monique Hemmink van reisorganisatie Hemminkways. Een reisorganisatie voor groepsreizen naar bestemmingen over de hele wereld. Deze samenwerking voegt een belangrijk component toe aan onze expertise. Wij delen onze ervaring en kennis, daar profiteren onze klanten van.

Bloomtravel heeft contactpersonen op vele plekken in de wereld. Om onze taalreizen en groepsreizen te verzorgen zijn wij aangesloten bij taalscholen, gastgezin organisaties en vervoerders met jarenlange ervaring en de belangrijke kwaliteitscertificaten.

Neem contact op
Reiskriebels gekregen? Bel of mail gerust of vul het contactformulier in. Bloomtravel bezorgt je snel een op maat gemaakte prijsopgave.

email: info@bloomtravel.nl
T.(0031) (0) 575 473007
M.(0031) (0) 6 14757448