Rondreis Andalusië : Peach Traveling School

Home / Rondreis Andalusië : Peach Traveling School

Peach Traveling School is de eerste reizende taalschool van Spanje en is niet gebonden aan een vaste locatie of klaslokaal, maar trekt rond door Andalusië en verzorgt de lessen vanaf steeds verschillende locaties. De ene dag zit je in de tuin van een Finca in Ronda, een andere dag volg je de lessen terwijl je uitkijkt over de stranden van Tarifa en de Atlantische oceaan. De lessen worden gegeven door een Spaanstalige leraar die geaccrediteerd is door het Instituto Cervantes ! De leraar is ook gids is tijdens de activiteiten en excursies en reist de gehele tour met de groep mee.


Tijdens de reis ontdek je de mooiste landschappen van Andalusië. Je gaat genieten van spectaculaire uitzichten en de mooiste steden en dorpen. De wandelroutes zijn geschikt voor elke wandelaar met een normale fysieke conditie. Indien gewenst is de bus beschikbaar voor degenen die het wat ‘rustiger aan’ willen doen. Het belangrijkste is niet het aantal gereisde kilometers, maar het genieten van de ongelooflijke schoonheid van de plaatsen die je bezoekt.
Schitterende zonsopgangen vanuit de verschillende kustplaatsen die we gaan bezoeken, ontmoetingen met traditionele ambachtslui op de route van de witte dorpen, paardrijden langs de stranden van Tarifa, dat is wat je te wachten staat. We gaan Sevilla ontdekken op de fiets, je gaat leren hoe je met je eigen handen, op traditioneel Spaanse wijze, brood, kaas en gazpacho bereidt en je krijgt natuurlijk Spaanse les op unieke en prachtige locaties.

Duur: 2 weken, 14 dagen/ 13 nachten

Volgende startdatum: 19 maart 2017

Startdata 2017: 19/03 -16/04 – 21/05 – 18/06 – 16/07 – 10/09 – 15/10 – 05/11

Aantal Spaanse lessen: 30 (plus de gehele dag met de leraar-gids)

Gemiddeld aantal studenten: 5 (minimaal 3, maximaal 8)

Aankomst plaats: het programma start en eindigt in Malaga

Vliegvelden in de buurt: Malaga (AGP), Sevilla (SVQ), Granada (GRX)

Accommodatie:
Tweepersoonskamer in charmante 3- en 4-sterren hotels en ‘Fincas’
3 nachten bij een gastfamilie
(Eenpersoonskamer is mogelijk voor een supplement van 325 Euro)

Maaltijden: Halfpension

Totaalprijs voor het programma: 2.295 Euro

Volgende startdatum: 19 maart 2017

Wat een mooie ervaring
”De activiteiten waren geweldig en het was leuk om zo veel verschillende dingen te doen. Ik denk dat het een goed idee is om reizen te combineren met studeren.”
-Raphaela, Duitsland

VERVOER
Maatschappijen als Transavia, KLM, Vueling, Iberia en Ryanair vliegen meerdere dagen per week en hebben regelmatig tickets tegen lage prijzen.

ACCOMMODATIE
We vinden het erg belangrijk om samen te werken met lokale ondernemers en we kiezen voor kleinschalige, authentieke accommodaties en lokale en ecologische producten, zodat we er zeker van zijn dat de deelnemers het authentieke Andalusië te zien krijgen. De accommodaties zijn van hoge kwaliteit en bevinden zich op bijzondere locaties buiten de drukke toeristenstroom.

PROGRAMMA MET ALLES INCLUSIEF
Het programma combineert een culturele groepsreis door Andalusië, met het leren van de Spaanse taal. Hierdoor worden de deelnemers volledig ondergedompeld in de Spaanse taal en cultuur en zien de mooiste plekjes van Andalusië. We richten ons op alle leeftijden en kunnen de reis bij groepsboekingen ook aanpassen aan de wensen van de groep.

Het activiteitenprogramma bestaat bijvoorbeeld uit hiken in de bergen van de Alpujarras en geitenkaas maken in Ronda, maar ook de klassieke hoogtepunten als het Alhambra in Granada, de steden Sevilla en Málaga en natuurlijk het proeven van wijnen en Jamón Iberico worden niet overgeslagen. Tijdens de activiteiten kunnen de deelnemers hun opgedane kennis meteen in de praktijk brengen en oefenen en kunnen met vragen (of gewoon voor een praatje) bij de leraar/gids terecht. Al het vervoer en materiaal is inbegrepen.


Neem contact op met Bloomtravel voor meer informatie en om te boeken.