Recensies

Wat klanten zeggen over BloomTravel

 • 4-daagse culturele groepsreis Berlijn

  Wij zijn gisteravond teruggekomen uit Berlijn en het doet me plezier om je te kunnen melden dat we een uitstekende reis hebben gehad. De weersomstandigheden konden we weliswaar niet tevoren regelen maar we hebben wel fantastisch weer gehad. Mooi meegenomen dus.

  Gastgezinnen waren uitstekend geregeld, het betreffende “blokhoofd” wist van wanten en was een prettig mens. Ons hotel, het Businesshotel, was prima met goede kamer, goed sanitair en uitgebreid ontbijtbuffet. Volgend jaar weer hier als het enigszins kan.

  Bus zoals altijd perfect in orde met een prima chauffeur. Volgend jaar weer met hem, wat ons betreft. Ik heb de gegevens genoteerd, zodat ik er volgend jaar aan kan refereren.

  Het fietsen, door jou geregeld vanaf de Kulturbrauerei, was een echte aanrader! Dit houden we er volgend jaar zeker in. Verder had ik zelf een voorstelling van de Blue Man Group geboekt. Sloeg heel erg aan bij leerlingen en begeleiders. Niet goedkoop maar wel heel leuk, ook voor jou misschien iets om te onthouden.

  Dank voor jouw voorbereidingen en het meedenken en tot volgend jaar!

  Met hartelijke groeten,

  Docententeam Liemers College

  Liemers college
  Docententeam

“Hallo Eliza, we hebben een fantastische week gehad in Florence en dat is mede te danken aan jou dat het zo goed geregeld was. Namens de hele groep hartelijk dank!”
-Montessori College Hengelo-

“Wij zijn gisteravond teruggekomen uit Berlijn en het doet me plezier om je te kunnen melden dat we een uitstekende reis hebben gehad. Gastgezinnen waren uitstekend geregeld, het betreffende “blokhoofd” wist van wanten en was een prettig mens. Bus zoals altijd perfect in orde met een prima chauffeur. Het fietsen vanaf de Kulturbrauerei, was een echte aanrader! Dank voor jouw voorbereidingen en het meedenken en tot volgend jaar!”
-Liemers College-

“Een bloem van een vrouw achter Bloomtravel! ???? Al vele reisjes vlekkeloos verlopen dankzij jou en je top kennis van zaken. Dank je wel voor de mooie jaren van samenwerking én vriendschap.”
-Nathalie Cornelis-

“@ Bloomtravel / Eliza : bedankt voor de reeds jarenlange samenwerking. Geen vraag is te veel, alles wordt tot in de puntjes geregeld, steeds de beste deals worden gevonden. Met kennis van zaken. Toppie!!!”
-Philippe van Nieuwenhuyze”

“Ik kijk er met heel positieve gevoelens op terug. Ik had de eerste dagen schrik dat ik na 2 weken ‘minder’ Spaans zou geleerd hebben dan ik had gewild, maar dat was vals alarm dankzij de goeie bijsturingen van Amy en Eliza. Bedankt voor de vlotte communicatie, correcte en strakke opvolging, volharding.”
-Els-

“Eliza heeft mij geweldig geholpen met de voorbereidingen voor mijn reis naar Japan! Alles wat van tevoren geregeld kon worden was geregeld Het was ook fijn dat je de tijd hebt genomen om vlak voor mijn vertrek nog even alles met mij door te nemen. De reis is zonder problemen verlopen en ik heb er mooie herinneringen aan overgehouden.”
-Yara Bamberg-

Meer informatie en boeken
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of stuur direct een email naar info@bloomtravel.nl en vraag naar Eliza