Taalreis Berlijn

Berlijn, de stad waar je de geschiedenis voelt en waar tegelijkertijd de 21e eeuw ook duidelijk aanwezig is. Laat je verrassen door de verschillende wijken. Van de Mitte tot Kreuzberg, en Friedrichshain.

Berlijn is een van de meest veelzijdige steden. We maken je graag expert in de culturele scene, de highlights en de nog-niet-zo-bekende plekjes. Bezoek de musea, theaters en ontdek de stad op de fiets. Dit is allemaal mogelijk na de lessen !

Taalschool Parlando is een kleinschalige taalschool in het centrum van de stad. Voor maximaal 40 cursisten wordt er in het mooie gebouw professioneel en op maat les gegeven. Onze middelbare scholen en individuele cursisten komen hier goed terecht.

Daarnaast werken we met Did Deutsch, een grotere organisatie die ook op maat werkt. Hier zijn de faciliteiten uitgebreider en is uitermate geschikt voor MBO en HBO studenten en zakelijke cursisten.

Cursusmogelijkheden

Kijk hieronder welke cursus het beste bij jou of jouw groep past !
Vraag Bloomtravel ook gerust om advies en meer mogelijkheden.

INDIVIDUEEL

– Stage of afstuderen
We helpen je graag een geschikte plek te zoeken om stage te lopen of af te studeren. Voorafgaand aan en tijdens de stageperiode kun je lessen volgen zodat jij je volledig in kunt zetten voor het stagebedrijf.

– Éen op éen lessen
Ga je voor optimaal en snel resultaat ? Kies dan voor 10, 15 of 20 uur privé les per week om specifieke onderwerpen te behandelen of alle aandacht voor jezelf te hebben. Ga je Duits leren als aanvulling of voorbereiding op studie, werk of omdat je Duitse familie of vrienden hebt ? Geef aan wat je wil en de docent helpt je verder.


GROEPEN

– Geschiedenis en cultuur
Een taalreis waarbij je naast taallessen veel oefeningen en informatie krijgt over de Duitse geschiedenis en de cultuur. De excursies worden hier ook op aangepast. Met extra en tijd en aandacht kun je echt in bepaald onderwerp duiken. Zeer geschikt voor

– Intensieve cursus
25 lessen van 45 minuten per week. De ultieme manier om een goede basis in de Duitse taal te leggen, of de basis juist te verstevigen en door te groeien naar aan hoger niveau.


ZAKELIJK

De zakelijke markt in Duitsland is zeer aantrekkelijk voor Nederlandse bedrijven. Met een cursus zakelijk Duits ga je vol zelfvertrouwen vergaderingen in en kom je goed voor de dag bij Duitse klanten van jouw bedrijf.


INBEGREPEN
Vluchten, trein of busvervoer van Nederland naar Berlijn en v.v.
Overnachtingen in gastgezin of appartement
10 – 20 uur taalles per week
Niveau toets, lesmateriaal, certificaat
Excursies
BTW EU regeling
Garantieregeling

Neem contact op met Bloomtravel voor meer informatie en om te boeken.

Mening van een reiziger, Krista, 31

It is much easier to learn a language, when you can use it every day. For that reason, I came to Germany to study German. Not only in class and in homework is German used, but also in the streets, cafés and at home. I can hardly wait to see Berlin in Spring.