Taalreis Peru

AMAUTA Spaanse taalscholen

Net als de keuze voor een reisbestemming of het uitstippelen van een route is ook de keuze voor een taalschool niet eenvoudig. Daar stel ik je graag voor aan AMAUTA Spaanse taalscholen. Een organisatie met veel internationale medewerkers die alles in het werk stellen om jou de taal te leren en alles over de cultuur mee te geven.

AMAUTA Spanish School geeft de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen Spaans, vrijwilligerswerk en diverse excursies in Peru. De Spaanse taalinstituten van AMAUTA in Peru zijn gevestigd op de mooiste locaties rond Cuzco en het Amazonegebied. Het enige wat je nodig hebt is veel enthousiasme, want je kunt gerust zijn dat AMAUTA voor de rest zorgt!

Ga jij voor een nog groter avontuur? AMAUTA heeft ook taalscholen in Argentinië. Combineren is mogelijk zodat jij de taallessen voort kunt zetten in bijvoorbeeld Bariloche of Buenos Aires.

VERVOER
Maatschappijen als KLM, Iberia, vliegen meerdere dagen per week rechtstreeks naar de hoofdstad Lima en hebben regelmatig tickets tegen lage prijzen. Rechtstreeks vanaf €600,00 retour klinkt niet verkeerd toch ? En ben je bereid over te stappen, dan kan het zelfs nog lager..

VERBLIJF
Je kunt kiezen om te verblijven in een studentenverblijf met medecursisten, of te gaan voor de ervaring van een gastgezin. Maar we kunnen ook een hotel/hostel of appartement voor je boeken. Met hun ruime ervaring biedt Amauta je alle vormen van verblijf. Kies gerust voor waar jij je het meest prettig bij voelt.

WARM WELKOM
Wanneer je op een zondag aankomt (de lessen starten op maandag) krijg je bij aankomst een rondleiding door de omgeving om je vast te oriënteren. Een warme avondmaaltijd en een studentenkaart die je korting geeft in bars en restaurants in de omgeving.

TAALLESSEN
Wij raden aan minimaal 2 weken les te nemen. De lessen bestaan uit een combinatie van grammatica en praktijklessen. Dit zorgt voor extra dynamiek en geeft je alle tools om de taal goed in je op te nemen. Alle docenten zijn ervaren en hebben ontzettend veel plezier in hun werk. Na de lessen worden en excursies aangeboden. Hierdoor worden de deelnemers volledig ondergedompeld in de Spaanse taal en cultuur en zie je mooiste plekjes in de omgeving van de taalschool.

EXCURSIES
Naast de lessen biedt Amauta op alle scholen gratis excursies om jou het beste van de omgeving te laten zien. Denk aan kooklessen, muzieklessen over traditionele Peruaanse muziek, Salsa danslessen, lezingen over de Peruaanse cultuur en geschiedenis, film avonden.
In overleg kun je in de weekenden met meerdere cursisten op pad gaan buiten de directe omgeving van de taalschool. Amauta geeft je graag tips hiervoor zodat je de lessen direct toe kunt passen en het meeste uit jouw ervaring daar haalt.

Na de taalcursus kun je gaan rondreizen. Hier zijn heel veel mogelijkheden voor. Sluit je aan bij een groep of ga zelf met vrienden van de cursus op pad. Amauta en Bloomtravel helpen je graag met een globale of juist een heel gedetailleerde route.

“I would recommend AMAUTA because it is very easy to meet many other nice students from all over the world. When you have a question or a problem just go to the office and you get help. During the week the school offers many interesting things like the salsa class or the movie evening. I really enjoyed my time at AMAUTA.”
Jan Kossuch, Germany, student, 20

VOORBEELDEN CURSUSSEN

– Group Spanish Course
4 uur Spaanse les per dag in een groep

– Individual Spanish Course
2 of 4 uur Spaanse les met individuele begeleiding

– Best of Both
Combineer de groepslessen van 4 uur per dag met extra individuele begeleiding van 1 of 2 uur

– Spanish in the Sacred Valley of the Incas
Studeer Spaans in de heilige vallei en ga na de lessen op trekking door dit de prachtige heilige vallei

– Spanish in Tambopata, the Peruvian Rainforest
Studeer Spaans in het Peruaanse regenwoud rond Tambopata en trek door de natuur.

– Total Immersion Package
Gegarandeerd succes om in korte tijd Spaans te leren. Per dag volg je 4/5 uur les onder individuele
begeleiding. Inclusief excursies in de middag waarbij de stad in gaat en de straat op gaat om direct
te oefenen.
– Medical Spanish
Dit is een speciaal programma voor medische professionals die Spaans leren om binnen hun vak goed te kunnen communiceren.

– Spanish for 55+
Dit programma is ingericht op mensen van 55 jaar en ouder. De lesmethode is anders dan die voor jongeren om in een correct tempo de taal te leren.
– Spanish for University Students
Studeer Spaans in combinatie met Latijns-Amerikaanse literatuur en geschiedenis en verdien studiepunten.

– Spanish & DELE
Een combinatie van groepslessen en voorbereiding op het DELE examen, een internationaal erkend diploma voor de Spaanse taal.
– Spanish & TEFL
Een combinatie van groepslessen en voorbereiding op het TEFL/TESOL examen, een internationaal erkend diploma voor de Spaanse taal.


Wil jij ook naar Peru ? Neem dan snel contact op met Bloomtravel en vraag naar Eliza. De expert voor taalreizen naar Peru.