Taalreis Sevilla

Met 30 jaar ervaring en een centrale locatie is het Giralda Center een van Bloomtravels’ favoriete taalscholen. De school biedt alle moderne faciliteiten die een student nodig heeft, maar we toch de familiaire sfeer te behouden. Des te meer omdat de docenten echt passie en plezier in hun werk hebben. Ze zijn trots op hun taal en cultuur en laten dit graag zien.

Dit gaat ook verder buiten de lessen. Daarom biedt Giralda excursies en activiteiten in de middag en in het weekend. Alles is erop gericht om de cursisten een kijkje te geven in het dagelijks leven in Sevilla. Voor liefhebbers van eten en koken zijn er kooksessies waar je verschillende tapas kunt bereiden voor de film en diner avond. De avonturiers kunnen verschillende routs uitproberen met de fiets door Sevilla. Voor de dansers zijn Seviliaanse dansavonden en de kunstenaars kunnen op fotosafari naar de meest kunstzinnige plekken in de stad.

Al deze ervaringen vullen de lessen aan zorgen voor een complete beleving van de taal, de stad en de cultuur.

Cursusmogelijkheden

Kijk hieronder welke cursus het beste bij jou of jouw groep past.
Vraag Bloomtravel gerust voor advies en meer mogelijkheden.

INDIVIDUEEL

Intensieve cursus
20 uur taalles in kleine groepjes van maximaal 10 personen per groepje.
De lessen worden gegeven op de niveaus van A1 t/m C2. Voor de cursus begint maak je een niveautoets zodat je op het juiste niveau les krijgt. Naast de lessen in de taalschool, worden er in de middagen en weekenden veel activiteiten georganiseerd waarbij je de taal direct in praktijk kunt brengen.

Gecombineerde cursus
Deze cursus biedt je de mogelijkheid om de 20 groepslessen aan te vullen met 4 of 8 privé lessen. Zo kun je meer lesstof krijgen of extra oefenen op een onder wat je lastig vindt.

Spaans en werkervaring
Wil je graag naar Spanje om werkervaring op te doen ?
Giralda Center helpt je met het vinden van een geschikte functie en biedt taallessen vooraf en tijdens jouw werkervaring aan zodat jij een goede werknemer kunt zijn. Bijvoorbeeld voor werk als au pair of in de horeca.

Éen op éen lessen
Ga je voor optimaal en snel resultaat ? Kies dan voor 15 of 20 uur privé les per week om specifieke onderwerpen te behandelen of alle aandacht voor jezelf te hebben. Ga je Spaans leren voor jouw studie, werk of omdat je Spaanse familie of vrienden hebt ? Geef aan wat je wil en de docent helpt je verder.

GROEPEN

Taalreis als culturele schoolreis
Een andere manier om schoolreizen in te vullen is om taallessen aan te bieden.
De leerlingen verblijven in gastgezinnen, hebben 2/3 uur taalles in de ochtend en gaan in de middag met een begeleider van de taalschool op excursie. Door middel van verschillende culturele activiteiten als een fietstocht, kookles en dansles leren ze de Stad Sevilla en de Spaanse cultuur goed kennen.

Mening van een reiziger, Daniel, 31

Ik koos voor een Intensieve cursus van twee weken bij Giralda Center in Spanje. Tijdens mijn vakantie wilde ik iets meer en op deze manier kon ik mijn Spaans verbeteren en de mooie stad Sevilla ontdekken. Door de vriendelijke sfeer op de school en de kleine groepjes heb ik vrienden gemaakt en veel kunnen leren. Liefst kom ik volgend jaar weer terug.