Taalreizen

Vraag Bloomtravel om advies

Een goed geregelde taalreis?

Wil jij in het buitenland een taalcursus volgen ? Voor studie, werk of als aanvulling op jouw vakantie?
Dan ben je bij Bloomtravel aan het juiste adres!
Onze partners staan klaar om jou Spaans, Engels, Frans, Duits of Italiaans te leren.
Kijk snel verder en vraag Bloomtravel om advies.

Taalreis abonnementl

Bloomtravel introduceert het taalreis abonnement.
Een abonnement op taalreizen, waar je gedurende een langere periode verschillende taal ervaringen opdoet. Ik geloof dat je de taal het beste leert in een land waar deze gesproken wordt, maar, een taal leren doe je niet zomaar. Vaak is één cursus niet voldoende. Net als bij conditietraining moet je opbouwen en volhouden, bij een studie krijg je pas een diploma wanneer je voldoende studiepunten behaald hebt en mag je als piloot pas aan de slag wanneer je genoeg vlieguren hebt gemaakt. Zo werkt het bij een taal leren ook! Het taalreis abonnement geeft je een jaar lang verschillende taal ervaringen waardoor je de taal stap voor stap leert.

Hoe werkt zo’n taalreis abonnement ?
In een traject van een jaar ga je bijvoorbeeld eerst een taalcursus van een aantal weken in het buitenland volgen, dan een aantal weken later in Nederland een tweede cursus, eens in de 8 weken woon je in Nederland een Bloomtravel event bij waar je met andere cursisten samen een film kijkt, een kookcursus doet of een museum bezoekt en vervolgens ga je weer een aantal weken naar het buitenland voor een taalcursus, waar je eventueel een officieel examen aflegt. Staat perfect op jouw C.V. en je wordt een echte taalexpert.

Om je nog net dat beetje extra te overtuigen van het taalreis abonnement, geef ik je hierbij nog twee voordelen. 1: tijd en 2: geld.

Zoals ik je al heb uitgelegd kost een taal leren met name tijd. Je moet uren maken, veel spreken, lezen en schrijven, oefenen en herhalen. Dat betekent dat je tijd vrij moet maken van school, werk of van je vrije tijd. En dat is vaak niet eenvoudig wanneer het over meerdere weken gaat. Bij het taalreis abonnement leg ik over een periode van een jaar een traject uit wat we aanpassen op de dagen en momenten dat jij beschikbaar bent. Zo blijft er nog genoeg tijd over voor de andere dingen in jouw leven.

En dan het geld, elke reis en elke cursus kost nu eenmaal geld. En dus is het wel zo fijn dat je het taalreis abonnement niet in één keer hoeft te betalen. Ik maak een traject voor jou op maat en de totaalprijs delen we door de 12 maanden dat het traject loopt. Zo hoef je niet ineens een grote investering te doen of eerst lang te sparen voor je gaat starten. Mooi toch?

Bekijk deze bijzondere taalreis hier

Spaans leren in Andalusië

Eens iets anders proberen ? Ga op rondreis en leer Spaans terwijl je door Andalusië reist. De reisbegeleider is gids en taaldocent in één. Bloomtravel garandeert je dat je op de meest bijzondere plekken les krijgt.

Taalreizen voor groepen

De Bloomtravel taalreis formule voor groepen is een uitbreiding en verdieping van de traditionele werkweek. Maak van de schoolreis of studiereis een taalreis met hulp van Bloomtravel. Overnachten in gastgezinnen of op een schoolcampus en laat de leerlingen opgaan in de taal. Elke ochtend 4/5 taallessen en in de middag de praktijk in. Door de lessen te combineren met excursies in de middag kunnen de leerlingen alles wat ze in de ochtend geleerd hebben, in de middag meteen toepassen.

Actie en interactie
Waarom de hele dag in een klaslokaal zitten als het buiten allemaal gebeurd ? Zo maken we bijvoorbeeld een fietstour met een Duitse gids, laten we de leerlingen zelf hun lunch kopen in de stad of op de markt en krijgen ze de opdracht om een vlog te maken in de taal die centraal staat. Op deze manier beleven de leerlingen de taal, cultuur en stad waar ze zijn.

Individuele taalcursussen

Taalreis tijdens de studie
Tijdens je studie draait het om meer dan het halen van de examens. Je bereidt je voor op de wereld buiten de collegebanken terwijl je tegelijkertijd zoveel mogelijk van je studietijd wilt genieten. Je bent jong bezig met een studie, aan het toewerken naar een (internationale) baan of op zoek naar inspiratie. Herken jij jezelf hierin? Of je nu op MBO, HBO of Universitair niveau zit, er is altijd een volgende stap. Een taalreis van Bloomtravel kan daar onderdeel van zijn. Of je nu graag Spaans wilt leren omdat je een aantal maanden wilt backpacken door Zuid-Amerika, stage gaat lopen in een Franstalig land, of toewerkt naar een carrière bij een grote internationale firm. Bloomtravel brengt je naar het buitenland en laat je de taal daar leren. In een professionele omgeving die ook genoeg ruimte biedt om vrienden te maken en de lokale cultuur te ontdekken!

Professionele taalcursussen
Ben jij docent in een moderne vreemde taal en wil je graag een professionele opfriscursus ? Of wordt er in jouw baan gevraagd om presentaties te geven aan buitenlandse klanten of leveranciers ?
Bloomtravel brengt je naar de bron van de taal en zorgt met behulp van betrouwbare partners met jarenlange ervaring voor een professionele taalcursus waarbij de nadruk op maatwerk ligt. Combineer groepslessen met privélessen om jouw specifieke doel te bereiken.

Bloomtravel belooft

Persoonlijke benadering en kwaliteit
Bloomtravel heeft een zorgvuldige selectie gemaakt van taalscholen en universiteiten, die staan voor kwaliteit en flexibel zijn in de mogelijkheden. Alle lessen zijn op internationaal erkend ERK niveau en aan het einde van de cursus ontvang je een officieel certificaat of diploma. Bloomtravel is van aanvraag tot terugkomst betrokken en bereidt de reizen zorgvuldig en uitgebreid voor.

NB. Alle genoemde cursussen kunnen opgenomen worden in het taalreis abonnement.
We gaan graag het gesprek aan om uit te zoeken welke locatie en welk traject het beste bij jou zal passen. Van een cursus van 1 week tot een stage in combinatie met taal of een zomercursus op een universiteit. Stuur gerust een email, pak de telefoon of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

email: info@bloomtravel.nl
T.(0031) (0) 575 473007
M.(0031) (0) 6 14757448

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *