Terwijl ik in een coffee company in Amsterdam aan het werk ben valt mijn oog op de toonbank waar een Portugees custard taartje staat. Pasteis de Nata. Meteen denk ik terug aan mijn tijd in Lissabon en Porto. En nu is Portugees misschien niet de eerste taal waar je aan denkt om te gaan leren, maar daar breng ik graag verandering in. Lees je met me mee?

 

 

 

 

 

 

 

Taalcursus Bem-vindo taalcentrum

Taal staat voor cultuur, voor mensen en voor passie. En als er iemand is die passie heeft voor de Portugese taal, dan zijn het de mensen van Bem-vindo taalcentrum. Eigenaresse Cristiana Lampert doet er alles aan om de Portugese taal en reizen naar Portugal en Brazilië aantrekkelijk te maken.

Bem-vindo is een taalcentrum gespecialiseerd in het doceren van de Braziliaans-Portugese taal. Tijdens de cursussen maken ze gebruik van moderne en dynamische lesmethodes. Door middel van boeken, kranten, videos en muziek proberen ze het echte Brazilië of Nederland naar voren te halen. Betrokkenheid, flexibiliteit en efficient werken staan voorop en het hele team straalt dit ook uit. Bem-vindo onderscheidt zich met constructieve en pedagogische lesmethodes door gebruik te maken van situaties waarin de cursisten op natuurlijke wijze leren te communiceren. Niet statisch, maar interactief!

 

 

 

 

 

 

3 redenen om Portugees te leren

  1. Portugal is een van de meest populaire reisbestemmingen in Europa.
  2.  Brazilië wordt meer dan regelmatig genoemd in de top drie van polls voor geliefde backpack bestemmingen in Zuid-Amerika.
  3. Vul jouw CV / studie aan met de taal van meerdere opkomende economieën als Brazilië, Angola en Mozambique.

Taalreizen op maat

Wil jij graag op reis naar Portugal of Brazilië maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Naast de cursussen van 2 uur per week in een van de ruimtes van Bem-vindo in Rotterdam, Tilburg of Den Bosch en de lessen via Skype biedt Bem-vindo ook taalreizen op maat. In kleine groepjes van maximaal 10 personen kun je met een gids/docent een reis naar Portugal of Brazilië maken. Hier combineren we taallessen met een kleine rondreis. Deze reizen duren acht of zestien dagen en bieden je het beste van beide werelden. Rondreizen met een ervaren gids en de taal leren!

Wil jij na het lezen graag starten met Portugees? Neem dan snel contact op met Bloomtravel.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Taalreis Prachtig Peru

Er wordt mij regelmatig gevraagd naar mijn favoriete bestemming. Dat is natuurlijk moeilijk, maar er is een land wat zoveel

Bloomtravel

Bloomtravel is een persoonlijke en kleinschalige reisorganisatie. Mijn naam is Eliza Blommestijn. Van kleins af aan nieuwsgierig, enthousiast en op ontdekkingstocht.

Op de middelbare school in Den Haag stond internationalisering hoog in het vaandel en genoot ik van uitwisselingsprojecten die onder andere uitmonden in vriendschappen in Spanje.

Eliza Blommestijn

Favoriete berichten