Een persoonlijke noot en de plannen voor 2018

Zo tegen het einde van het jaar merk ik dat ik veel nadenk over het afgelopen jaar. Jullie herkennen het vast wel. Was het een goed jaar ? Ben ik tevreden ? Zou ik dingen anders willen ? Ik kijk terug en blik vooruit.
Lees je met me mee ?

2017 was een mooi jaar, maar ook een jaar waarin ik af en toe de focus verloor. Ik heb de stap genomen om volledig voor Bloomtravel te gaan en vanuit huis te gaan werken, waardoor ik tijd overhield. En met zoveel tijd leek ineens alles mogelijk. Maar hoe enthousiast en nieuwsgierig ik ook ben, ik kan niet alles tegelijk. Dus moet ik keuzes maken. Om die keuzes te kunnen maken heb ik mezelf en mijn bedrijf nog eens goed onder de loep genomen. Ik heb mijn doelen weer op scherp gezet en de drie producten van Bloomtravel een nieuwe omschrijving gegeven. Bloomtravel en ik zijn klaar voor 2018.

Mensen vragen regelmatig naar de persoon achter Bloomtravel. Dat ben ik, Eliza Blommestijn. Een enthousiaste reiziger met een aardige talenknobbel. In 2010 begon ik Bloomtravel vanuit de gedachte dat ik reizen organiseren persoonlijker wilde maken. Eerst voor middelbare schoolreizen. Doel is om die reis een hoogtepunt te maken voor scholieren en docenten. Leerzame excursies gekoppeld aan een schoolvak en leuke excursies waar de leerlingen kunnen ontspannen. Dat werkt echt en de energie die ik hieruit haal motiveert me om nog meer reizen te organiseren. Ook voor individuele reizigers. Ik kijk naar wie er op reis gaat, welke bestemming bij je past en ik neem alle voorbereidingen uit handen.

Leerlingen in het Caen memorial museum

Voor de schoolgroepen zit de kracht in de schoolopdrachten, waar we les geven in de praktijk en het klaslokaal verplaatsen naar buiten. Door ze foto’s en vlogs te laten maken geven we de leerlingen de kans een museum, tuin of monument met andere ogen te bekijken. Daarnaast werken we in verschillende musea met schoolopdrachten als “de pitch” en “de quiz” mee om hen gefocust door het museum te leiden. Natuurlijk is er daarnaast ook tijd om te shoppen of op een sportveld plezier te hebben. Een van de doelen voor het nieuwe jaar is nog meer scholen te bereiken en kennis te laten maken met mijn werkwijze. Wil je meer weten over de schoolreizen van Bloomtravel of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vul dan het contactformulier in.

Start jij hier binnenkort ook een cursus ?

De taalreizen krijgen een boost door de introductie van het taalreis abonnement. Een abonnement op taalreizen, waar je gedurende een langere periode verschillende taal ervaringen opdoet. Ik geloof dat je de taal het beste leert in een land waar deze gesproken wordt, maar een taal leren doe je niet zomaar. Vaak is één cursus niet voldoende. Net als bij conditietraining moet je opbouwen en volhouden, bij een studie krijg je pas een diploma wanneer je voldoende studiepunten behaald hebt en mag je als piloot pas aan de slag wanneer je genoeg vlieguren hebt gemaakt. Zo werkt het bij een taal leren ook! Het taalreis abonnement geeft je een jaar lang verschillende taal ervaringen waardoor je de taal stap voor stap leert. Nieuwsgierig geworden ? Klik dan op deze link en lees er meer over op de website : www.bloom-travel.nl/taalreizen

Fiets jij hier binnenkort ook ?

Dan wil ik graag nog iets met jullie delen over de stedentrips die ik organiseer. Mijn vrienden en familie weten mij altijd snel te vinden wanneer ze een paar dagen weg willen. Binnen Nederland of ergens in Europa, ik weet een fijne accommodatie voor ze en neem vaak ook het vervoer naar de bestemming over en voorzie ze van leuke tips ter plaatse. Zo zijn er 30 bestemmingen waar ik zelf ben geweest, of waar ik al meerdere tevreden stedentrippers naartoe heb gestuurd. Ik ga met veel plezier voor je aan de slag. En ik beloof je, er is altijd wel een stedentrip die binnen jouw budget past. Probeer het uit en deel dit met je vrienden. Klik hier voor meer informatie op de link https://www.bloom-travel.nl/stedentrip/ en houd Bloomtravel in de gaten. De komende maanden zal ik elke maand een stedentrip bespreken in een blog om je extra enthousiast te maken voor een leuke stedentrip.

LET OP: er is nu een speciale aanbieding voor een stedentrip Berlijn met Oud & Nieuw. Boek nu 2/3/4 overnachtingen en feest op oudejaarsnacht mee in Berlijn : https://www.bloom-travel.nl/tours/tour-1/ 

Ik ben klaar voor 2018 en ik maak graag kennis met je om vervolgens samen een mooie reis in elkaar te zetten. Tot gauw!

Hartelijke groet,

Eliza Blommestijn
Bloomtravel

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Taalreis Prachtig Peru

Er wordt mij regelmatig gevraagd naar mijn favoriete bestemming. Dat is natuurlijk moeilijk, maar er is een land wat zoveel

Bloomtravel

Bloomtravel is een persoonlijke en kleinschalige reisorganisatie. Mijn naam is Eliza Blommestijn. Van kleins af aan nieuwsgierig, enthousiast en op ontdekkingstocht.

Op de middelbare school in Den Haag stond internationalisering hoog in het vaandel en genoot ik van uitwisselingsprojecten die onder andere uitmonden in vriendschappen in Spanje.

Eliza Blommestijn

Favoriete berichten