Recensies

De wensen en behoeftes staan voorop

Wij vinden het belangrijk dat de wensen en behoeftes van de klant goed aansluiten bij het doen van een voorstel voor een reis. Daarom komen wij graag in contact met de klant, om er voor te zorgen dat alles perfect op elkaar aansluit. Heeft u een vraag neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Reviews

    

Ik kijk er met heel positieve gevoelens op terug. Ik had de eerste dagen schrik dat ik na 2 weken "minder" Spaans zou geleerd hebben dan ik had gewild, maar dat was vals alarm dankzij de goeie bijsturingen van Amy van de taalschool en Eliza van BLoomtravel. Ik heb een beetje mijn twijfels over het werken met gastgezinnen een volgende keer denk ik zou ik kiezen voor individuele logies.
Docenten zijn heel gemotiveerd, zetten zich in, gebruiken originele oefeningen.
De activiteiten vanuit de taalschool zijn super! Het geeft je de kans om de stad beter te leren kennen, om te luisteren naar een Spaanssprekende, om je klasgenoten beter te leren kennen en sociale activiteiten met hen te ondernemen, enz.
De taalschool is centraal gelegen, zowel het hoofdgebouw als de afdeling in het hartje van de stad. Bloomtravel zorgt voor vlotte communicatie, correcte en strakke opvolging, volharding.

    

Wij zijn gisteravond teruggekomen uit Berlijn en het doet me plezier om je te kunnen melden dat we een uitstekende reis hebben gehad. De weersomstandigheden konden we weliswaar niet tevoren regelen maar we hebben wel fantastisch weer gehad. Mooi meegenomen dus.

Gastgezinnen waren uitstekend geregeld, het betreffende “blokhoofd” wist van wanten en was een prettig mens. Ons hotel, het Businesshotel, was prima met goede kamer, goed sanitair en uitgebreid ontbijtbuffet. Volgend jaar weer hier als het enigszins kan.

Bus zoals altijd perfect in orde met een prima chauffeur. Volgend jaar weer met hem, wat ons betreft. Ik heb de gegevens genoteerd, zodat ik er volgend jaar aan kan refereren.

Het fietsen, door jou geregeld vanaf de Kulturbrauerei, was een echte aanrader! Dit houden we er volgend jaar zeker in. Verder had ik zelf een voorstelling van de Blue Man Group geboekt. Sloeg heel erg aan bij leerlingen en begeleiders. Niet goedkoop maar wel heel leuk, ook voor jou misschien iets om te onthouden.

Dank voor jouw voorbereidingen en het meedenken en tot volgend jaar!

    

Hallo Eliza, we hebben een fantastische week gehad in Florence en dat is mede te danken aan jou dat het zo goed geregeld was. Namens de hele groep hartelijk dank!

    

Wij zijn gisteravond teruggekomen uit Berlijn en het doet me plezier om je te kunnen melden dat we een uitstekende reis hebben gehad. Gastgezinnen waren uitstekend geregeld, het betreffende “blokhoofd” wist van wanten en was een prettig mens. Bus zoals altijd perfect in orde met een prima chauffeur. Het fietsen vanaf de Kulturbrauerei, was een echte aanrader! Dank voor jouw voorbereidingen en het meedenken en tot volgend jaar!

    

Bloomtravel / Eliza : bedankt voor de reeds jarenlange samenwerking. Geen vraag is te veel, alles wordt tot in de puntjes geregeld, steeds de beste deals worden gevonden. Met kennis van zaken. Toppie!!!

    

Eliza heeft mij geweldig geholpen met de voorbereidingen voor mijn reis naar Japan! Alles wat van tevoren geregeld kon worden was geregeld Het was ook fijn dat je de tijd hebt genomen om vlak voor mijn vertrek nog even alles met mij door te nemen. De reis is zonder problemen verlopen en ik heb er mooie herinneringen aan overgehouden.